Sunday, 4 March 2012

me , ayien , awe ♥

hrm , hari tu kn , me ada dgr org ckp nama aeron .
first2 tu , me biarkan ja la .
coz, suara yg sdg bercakap tu sprti suara kwn me .
sekali me pusing belakang , orang lain beb .
hati me pun jadi x tenteram .
plus mslh psl kwn me sii ayien and sii awe lagi .
dua2 pun psl boyfie .
time tu , time kokum .
kami tiga , pencinta alam .
so , time cigu bgi penerangan , kitorang , layan diri je .
membiarkan fikiran kmi jauh melayang dari tmpt kami time tu .
tapi kn , me yakin sangat2 yg aeron xakan curank dgn me .
sbb dea baik . bkn mcm somebody tu .
dea dah janji dgn kwn me akan setia .
skali tgk , curank beb . last2 drang break .
ksian tau dgn kwn me tu .
tapi kn , lelaki tu mmg tak berbaloi utk kwn me la .
sbb kwn me tu cantik , putih , cute dan byk lagi la kelebihan dea .
lelaki tu , entah la . first impression me sma dea , dea baik .
but now , jahat beb . 
nasib bkn me yg cpl dgn dea .
then, hari tu juga , me bgi warning sma boyfie me .
me ckp , klw kw berani curank sma me , awas kw .
hahah , then dea jwb laa , ndak akan . sya kn baik .
then , kitorang sma2 senyum .
aww , me suka tgk dea senyum .
psl kwn me yg satu lagi tu , me tak tau la pa mslh .
but hari tu , dea story sma me .
dea bilang dea mw mati .
tapi me xbenarkan . sruh dea fkir masak2 .
hopefully kata2 dea tu cumalah skdar kata2 .
me xmau kehilangan kwn .
dan satu problem lagi ..
kwn me punya boyfie tu , suka sma kwn me yg bru break tu .
omaigoat . kwn me gtaw me . me pun shock la .
then , me sruh dea jgn accept coz kmi besfren xbole tikam blkg kwn .
hrp2 kwn me punya boyfie tu , xmemaksa lagi la .
hahah .

~ we live to be happy ~

No comments:

Post a Comment